Reparaties

Reparaties aan bekleding

Autostoelen bekleden gaat bij ons verder dan alleen esthetische verbeteringen. In onze professioneel uitgevoerde werkplaats bieden wij een uitgebreid scala aan diensten voor alle soorten reparaties aan uw auto-interieur, cabriolettops, motor- en bromfietszadels, scooterzadels, bootbekleding en caravanbekleding. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigingen, vernieuwen van vullingen of het inbouwen van stoelverwarming, wij staan garant voor vakmanschap.

Bovendien specialiseren wij ons in het repareren van specifieke problemen zoals hondenbeten en brandgaatjes in stoelen en banken. Onze expertise stelt ons in staat om niet alleen de esthetische aspecten van uw autostoelen te verbeteren, maar ook om functionele en comfortgerelateerde aanpassingen te verzorgen.

Of u nu kiest voor hoogwaardig leer, stijlvolle stoffen of duurzaam kunstleer, onze bekledingsservice biedt maatwerkoplossingen die aan uw specifieke wensen voldoen. Laat uw autostoelen niet alleen herstellen, maar transformeer ze in een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan uw voertuig. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontdek de mogelijkheden om uw rijervaring te optimaliseren.

Onze werkplaats

Voor elk soort reparatie aan bekleding hebben wij het juiste gereedschap. Uw bekleding, ons vak!

Reparaties

Voor de reparatie

Soms krijgen we zwaar beschadigde bekleding binnen. Dit is voor ons een echte uitdaging.

Reparaties

Na de reparatie

Maar als je dan het eindresultaat ziet en de glimlach van de klant, zijn wij uiterst tevreden.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van vulling en bekleding.

  • Renovatie of vernieuwing van doorgezakte en/of versleten auto-interieurs, bestelwagens, boten en motor/scooterzadel enzovoorts.
  • Vervanging van versleten bekleding auto-interieurs, bestelwagens, boten en motor/scooterzadel
  • Herstel of vernieuwing van interieurs door schade
  • Misschien wist je niet dat auto bekleding repareren een optie is. Wanneer er bijvoorbeeld een scheurtje of brandgaatje in de bekleding van je autostoel zit, kunnen wij dit voor je herstellen.
Scroll naar boven